Tilbake

Interaktiv konsert med LÛT - fast tilbud 6. trinn

Bli med på en konsert litt utennom det vanlige! 

Tromsøbandet LÜT ønsker å la barn og unge få oppleve en ekte rockekonsert av internasjonalt kaliber, hvor elevene selv bestemmer forskjellige premisser rundt konserten. Dette gjøres med en digital avstemning i forkant.

Det er opp til elevene å bestemme bandets klær, låter, instrumenter og effekter rundt hver enkelt konsert, noe som gir elevene en delaktighet og medvirkning til konserten på en helt egen måte.

Om bandet

LÜT (etablert i 2015) består av fem unge tromsøværinger, og er et rockeband som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende band. Etter utgivelsen av Pandion (2017) har LÜT turnert ubarmhjertig i inn og utland med et unikt, tight og energisk liveshow med fengende melodier og massive gitarriff.

​De har blant annet blitt nominert til årets liveartist på P3 Gull samt høstet skryt av Metallicas egen Lars Ulrich på radiopodcasten It's Electric! . Bandet ble også Spellemann-nominert som årets nykommer i 2018. Neste album slippes i januar 2021. Singlene fra det nye albumet har blitt fodt mottatt.

De har blant annet blitt nominert til årets liveartist på P3 Gull, samt høstet skryt av Metallicas egen Lars Ulrich på radiopodcasten «It´s Electric!».  Bandet ble også Spelleman-nominert som årets nykommer i 2018. Aktuell med nytt album i januar 2021. Singlene fra det nye albumet har blitt godt mottatt​.


Kombinasjonen av god humor, smittsom energi på scenen og velspilte links vi gjøre bandet fra Tromsø til en fryd for alle sanser - jury, NRK P3 Gull

Dette er en del av det faste DKS-tilbudet for 6. trinn, i fordypning musikk.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: LÛT

Publikumskommentarer