Tilbake

Folke - barokk med Bjarte Eike og Arktisk filharmoni. Fast tilbud for 6. trinn/ Bestillingstilbud for 6.-7. trinn

Klassisk barokkmusikk kombinert med folkemusikk fra Norge og Storbritannia - går det an? Absolutt - i alle fall i ledelse av Bjarte Eike og Arktisk filharmoni.

Barokkfiolinist Bjarte Eike har bygget sin karriere på å flytte grensene i den klassiske musikken - konstant på søken etter nye og spennende prosjekter som gjerne eksperimenterer i rommet mellom ulike musikksjangre. Sentralt står alltid kontakt med publikum i salen og fremførelsene blir utført med smittende energi og humør.

Folke-barokk får elevene en sprudlende miks av historiefortelling, humor og musikk. Med seg på scenen har Bjarte Eike fire medlemmer fra Barokksolistene, hvor Eike selv er kunstnerisk leder. Barokksolistene står bak konsertkonsepter som The Alehouse sessions, som utforsker musikk fra det 17. århundrets engelske puber. Eike tar med seg energien fra dette konseptet med videre i Folke-barokk, i en konsert spesielt tilpasset det yngre publikum.

Dette er en fin mulighet til å gjøre seg kjent med hvor fengende og rå barokkmusikk kan framstå. Det vet alle som har vært på konsert med Bjarte.

Dette er et fast tilbud til elever på 6. trinn, som etter Tromsømodellen skal ha fordypning i musikk. De resterende plassene er ledig for bestilling (6.-7. trinn).

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Bjarte Eike og Barokksolistene/ Arktisk filharmoni

Publikumskommentarer