Tilbake
Marit Landsend
Marit Landsend
Marit Landsend

De uskyldige

I dette DKS verkstedet  tar vi utgangspunkt i Marit Ellisiv Landsends installasjon”De uskyldige” som nå vises som en del av utstillingen Kunsthåndverk ved NNKS.

Denne spennende dagen starter ved at museets omviser, kunstneren og elevene gjennomgår hele utstillingen sammen ved hjelp av fantasi, fakta, tankeflukt og ordutveksling.

Tilslutt kommer handlingen: Vi skal modellere fugler og dyr i museets verksted, under veiledning av Marit. Materialet vi bruker, er leire i forskjellige farger. Og redskapene er våre egne fantastiske hender, kjøkkenkniver, pinner og fiskesnøre.

Skulpturene brennes, og kan hentes til skolen etter ca 14 dager.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Marit Landsend
  • I samarbeid med: Marit Landsend Nordnorsk kunstmuseum,, Den kulturelle skolesekken, Kunstskolen, avd. for visuell kunst ved Kulturskolen i Tromsø kommune
  • Idé/opplegg: Marit Landsend

Om kunstner / utøver / gruppe

Marit Landsend jobber med skulptur, som hun bygger i leire og brenner utendørs med såkalte primitive brenneteknikker. Hun har laget flere utsmykninger i Tromsø, og har hatt en rekke oppdrag som kunstnerisk konsulent for ved flere offentlige bygg bl.a. Hålogaland Teater. For mer info. se www.maritlandsend.no

Publikumskommentarer