Tilbake
Samlaget

Barnebokbad med forfatter Sigrid Agnethe Hansen - litteraturprogram 8. trinn

Dette bokbadet er for skoler/klasser der norsklærerne har deltatt på metodekurset Barnebokbad, filosofisk samtale. Elevene leser romanen Ser du dette? og forbereder spørsmål i fellesskap før de møter forfatter Sigrid Agnethe Hansen.

Om romanen Ser du dette? (2020)
Nakenbilete på avvegar.

Anna har flytta til ein ny stad. Men eit rykte kan reise fortare enn ein bil kan køyre. Eit rykte bryr seg verken om kilometer, fart eller reiserute. Eit rykte vil berre fort fram. Og det vil nå så mange som mogleg.

Anna har reist frå eit rykte. Ho må starte på nytt. Med ny skule og nye venner. Korleis klarer ho å handtere det nye livet når ho heile tida fryktar at fortida skal avsløre henne?

«Ser du dette?» handlar om Anna og eit nakenbilete som blir spreidd på nettet. Om å gi hjartet sitt til ein som tråkkar det i tusen knas. Om å vere 15 år og tore å stole på nokon igjen.

Om forfatteren
Sigrid Agnethe Hansen (f. 1989) er fra Harstad og bosatt i Tromsø. Hun er journalist og programleder i NRK Troms og debuterte med ungdomsromanen Ser du dette?, utgitt i 2020. Debutboka ble svært godt mottatt av kritikere og har nådd mange unge lesere. Romanen var med i Foreningen !les sin aksjon txt 2020.
Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Sigrid Agnethe Hansen

Publikumskommentarer