Tilbake
André Løyring

Kokotopia - forfattermøte og barnebokbad med Simon Stranger (Bestillingstilbud 5.-7. og BANG! Ordkalotten for barn og unge)

Forfatteren Simon Stranger er i Tromsø under Ordkalotten Tromsø internasjonale litteraturfestival. Elever på 7. trinn ved Fagereng skole har lest bøkene i Kokotopia serien og inviteres til biblioteket der de møter og bokbadeer forfatteren om fakta og fleip i bøkene om middelalderen, oldtiden og steinalderen. Kokotopia er også del av årets bestillingstilbud for elever på mellomtrinnet.

Om forfatteren
Simon Stranger (f. 1976) debuterte som barnebokforfatter med bildeboka Krusedullen (2005). Året etter mottok han Riksmålsprisen for Gjengangeren. Ungdomsromanene Barsakh (2009), Verdensredderne (2012) og De som ikke finnes (2014) er solgt til oversettelse i flere land. Blant voksne lesere er han kanskje mest kjent for romanen Leksikon om lys og mørke (2018). Kokotopia er en ellevill reise gjennom historien og første bind iden hunoristiske serien om Simon og Helena som opplever verdenshistorien i forskjellige tidsepoker. Til nå er det kommet tre bøker med mye fakta og fleip fra middelalderen, oldtiden og steinalderen.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Simon Stranger

Publikumskommentarer