Tilbake
Lars Åke Andersen
Gyldendal

Robofobia - ekstra ekkelt forfatterbesøk - (bestillingstilbud 5. - 7. trinn)

Ellevilt forfatterbesøk med en av Norges beste formidlere. Roboter! Spøkelser! Engasjement!

Hva om det viser seg at lærerne dine er roboter? Hva om pappa kidnappes og den eneste som kan redde ham er du? Hva om Oslo mørklegges og terrordroner kommer ned fra himmelen og sprer frykt blant innbyggerne?

Robofobia-serien er spenningslitteratur for mellomtrinnet, spesialdesignet for å skape grøss og leseglede. Det handler om teknologiens farer og muligheter, og hovedpersonen Rikard møter stadig nye farer sammen med sine venner, Tommy og Karen. Jan Tore Noreng, en av Norges beste formidlere, forteller om og leser fra bøkene sine og presenterer universet og personene i serien. Pluss mer!

Elevmedvirkning: Elevene engasjeres i samtale, og lærerne oppfordres til å planlegge besøket på forhånd ved blant annet å forberede spørsmål til forfatteren.

Om forfatteren
​​​​​​​Jan Tore Noreng er født i 1968 og bor i Medfjordvær på Senja.. Han er utdannet lærer og har tatt forfatterstudiet ved Norges arktiske universitet UiT. Jan Tore Noreng har jobbet som lærer, undervisti kreativ skriving ved Kultursjkolen i Berg nkommune og han er i dag en prisbelønnet forfatter som er blant de mest erfarne og etterspurte formidlere.. Bøkene hans er populæare og Jan Tore er god til å inspirere barn og unge til lesing og skriving. Det er ti år siden Jan Tore Noreng debuterte med barneboka Dødens skole som ble nominert til Arks barnebokpris samme år. I 2016 mottok han Uprisen for ungdomsromanen #Alfahann. Høsten 2021 er han aktuell med ungdomsromanen Freaks.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune

Publikumskommentarer