Tilbake
Kred.: Lars Åke Andersen

Lær å skrive en kick ass fortelling på 90 minutter

Lær å skrive kick ass fortellinger på 90 minutter
På nitti minutter går Jan Tore Noreng gjennom hvordan man bør tenke når man skal skrive skjønnlitterært, og hvilke knep det er lurt å bruke. Sammen med elevene snekres kjappe fortellinger med enkle grep. Ofte går det av hengslene, og da er det som gøyest!
​​​​​​​I tillegg til nytte for den enkelte elevs tekster, gir det innsikt i hvordan «ekte» forfattere nærmer seg det å skrive. I etterkant passer det selvfølgelig utmerket å gå i gang med et skriveprosjekt i norsk-timene.

Om forfatteren
​​​​​​​
Jan Tore Noreng er født i 1968 og bor i Medfjordvær på Senja.. Han er utdannet lærer og har tatt forfatterstudiet ved Norges arktiske universitet UiT. Jan Tore Noreng har jobbet som lærer, undervisti kreativ skriving ved Kultursjkolen i Berg nkommune og han er i dag en prisbelønnet forfatter som er blant de mest erfarne og etterspurte formidlere.. Bøkene hans er populæare og Jan Tore er god til å inspirere barn og unge til lesing og skriving. Det er ti år siden Jan Tore Noreng debuterte med barneboka Dødens skole som ble nominert til Arks barnebokpris samme år. I 2016 mottok han Uprisen for ungdomsromanen #Alfahann. Høsten 2021 er han aktuell med ungdomsromanen Freaks.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Jan Tore Nordeng

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer