Tilbake
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard
Foto: Signe Fuglested Luksengard

Monster i magen (Rimfrost produksjoner)

Før så var magesekken min full av vanlige magesekkting sånn som tarmer og frokost og kanelsnurrer. Da hadde jeg en mamma. Så ble mamman min syk og bitteliten. Og da dukka det opp et digert monsteregg inni magen her!

Da mamman til jenta dør, oppdager Jenta at det har flyttet et monster inn i magen hennes. Monsteret nekter å flytte ut og får henne til å gjøre alle mulige dumme ting. Ikke minst lager monsteret monstersaft som drypper ut av øynene når hun blir lei seg og ødelegger alt. Jenta har invitert publikum inn på overnattingsbesøk for nå er oppgjørets time kommet: Monsteret må ut!

Monster i magen er en varm, morsom og litt rar monologforestilling for barn om sorghåndtering. Om å savne noen av hele sitt hjerte og at det ikke finnes noen fasit på hvordan man er lei seg. Forestillingen er en samproduksjon mellom Brageteatret og Rimfrost produksjoner.


Anna Helene Valberg skriver på Scenekunst.no:

Et at de viktigste budskapene er at det ikke finnes en fasit for hvordan man skal sørge. Det er ikke noe gærent med å reagere med verken steinansikt eller en hverdag oppløst i tårer. I Monster i magen blir barnets sorg skildret vakkert og rørende, men med humor og brodd. Det er morsomt og trist, litt skummelt og ganske koselig. Monster i magen er skikkelig fint teater.


Hedda Fredly i Periskop sier:

Alvor, humor og lek altså tett sammenvevd i Monster i magen. Det at Jenta er så åpenhjertig og handlekraftig i sin sårbarhet kan åpne for ufarliggjøring av det som er tungt.

​​​​​​​

Forestillingen er en del av det faste tilbudet til 4. trinnet i scenekunst. Elevene blir fordelt på to forestillinger - se dato for din skole i turnéoversikten.

​​​​​​​

 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Rimfrost produksjoner

Publikumskommentarer