Tilbake
Foto: Arktisk filharmoni
Foto: Arktisk filharmoni

Eventyret om Beethoven - Bestillingstilbud 1.-4. trinn

Velkommen til konsert fra Minken Fosheims serie for barn om de klassiske komponistene!

I Beethoven-året 250 år etter hans fødsel har vi gleden av å presentere «Eventyret om Beethoven».

Dukken Rosenstjert, spilt av Helene Byhring, og sopran Isa Katharina Gericke synger og forteller, i samspill med Beethovens vakre komposisjoner, spilt av Arktisk Filharmoni. 

Isa Katharina Gericke er en av landets mest allsidige sanger med et repertoar som spenner fra barokk til samtid, via cabaret og romanser.  Isa samarbeidet med Minken Fosheim ved flere anledninger, blant annet som skuespiller og sanger i «Eventyret om Kirsten Flagstad».

Helene Byhring Fosheim har fulgt Dukken Rosenstjert gjennom hele eventyrserien om de klassiske komponistene. Hun har vært engasjert ved Riksteatret, Annes Dukketeater og Minkens Barne- og Ungdomsteater.

Fortellingen om Ludwig van Beethoven starter når han som barn lekte med tangentene. Fra han som åtteåring begynte å turnere, til han ble komponisten vi kjenner til som voksen. Kom og bli kjent med Ludwig van Beethoven fredag 27. november 2020.


Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Per nå er det kapasitet til 200 personer per forestilling. Dette kan endres fortløpende.Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Arktisk filharmoni

Publikumskommentarer