Tilbake

Skrammelanen - AVLYST

Bli med på musikkverksted sammen med Anders og Jon Halvor fra Drivhuset musikkverksted. Her blir det spill på merkelige hjemmelagde instrumenter - strengeplanker og blåserør, kalimba, slagverk av ting fra loppemarkeder pluss spennende elektroniske lydverktøy. De kan også ta i bruk noen av skolens egne instrumenter enten xylofon, gitar, piano, rytmeinstrumenter og annet som måtte være tilgjengelig på hver enkelt skole.

Sammen med elevene utforsker de hvilke lyder, klanger og rytmer som man i fellesskap kan få til og spiller sammen på forskjellige måter, og lager flere musikkstykker.  Når musikkstykkene er ferdige gjøres et lydopptak som legges ut på prosjektets nettside.

Anders Kregnes Hansen - slagverker utdannet ved Norges musikkhøskole. Har oppdrag i de fleste orkestrene i landet og er også en ettertraktet kammermusiker med flere konserter og albumutgivelser i ulike genre. Som pedagog underviser han elever på videregående og høgskolenivå, og holder ofte workshops og seminar.

Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, og er dessuten en erfaren musikkverkstedsleder som i 1998 tok initiativ til opprettelse av Drivhuset - stiftelsen for verkstedarbeid.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Anders Kregnes Hansen og Jon Halvor Bjørnseth

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer