Tilbake
Kunstskolen
Kunstskolen
Kunstskolen

Avtrykk - verksted

Elevene skal DKS verkstedet på Nordnorsk Kunstmuseum (NNKM) i forbindelse med utstilling med Norske Grafikere jubileumsutstilling. Verkstedet starter med omvisning/formidling av utstillingen. Etter omvisning har elevene verksted i museets eget verksted i 3.etg.

Kunstner & grafiker Arnold Johansen leder verkstedet. Han vil gi elevene grunnleggende kunnskap om grafikkteknikken linosnitt. Her skal de får lage hvert sitt linosnitt og oppleve gleden med å se sitt eget trykk komme ut av grafikkpressa som kunstner har med seg.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Arnold Johansen
  • I samarbeid med: Arnold Johansen, Den kulturelle skolesekken, Nordnorsk Kunstmuseum og Kunstskolen, avd. for visuell kunst ved Kulturskolen i Tromsø kommune
  • Idé/opplegg: Arnold Johansen

Om kunstner / utøver / gruppe

Arnold Johansen er blant våre fremste samtidskunstnere. Han er utdannet ved Statens kunstakademi i 1981. Han har mottatt en rekke stipender og priser, deltatt på nasjonale og internasjonale kunstutstillinger. Han har hatt flere separatutstillinger. Han er medlem av Norske grafikere, Norske billedkunstnere (NBK) og Nord-norske bildende Kunstnere (NNBK).

Publikumskommentarer