Tilbake
Foto-Sverre-Simonsen
Foto-Sverre-Simonsen

Inge Bremnes

Fast- og bestillingstilbud:

 Inge Bremnes lager populærmusikk på nordnorsk. Den senere tiden har sangene hans blitt rene radiofavoritter og spilles daglig i bl.a. NRK. Han er også kjent for å levere fengende konserter med sitt godt innspilte band. Lydlandskapet han skaper er kanskje litt atmosfærisk, og veksler hele tiden mellom det kraftfulle og det mere stillferdige. Tekstene står sentralt og kan være både underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte.

På en typisk Inge Bremnes-konsert får du sterke musikalske opplevelser, tekster om liv og død og mye annet, spennende låtarrangementer, samt en god klype nordnorsk humor imellom låtene.

Læreplanmål

Læreplanens overordnede del:

Kjerneelementer hentet fra læreplaner i norsk og musikk

  • Tekst i kontekst
  • Skriftlig tekstskaping
  • Oppleve musikk
  • Kulturforståelse

Psssst. Her kommer et lite tips:
​​​​​​​Vi anbefaler at dere sjekker ut ressursbasen til Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen. Her kan dere finne alt fra undervisningsopplegg til forskningsartikler knyttet til blant annet musikkog kunst og håndverksfaget, for hele opplæringsløpet. Best av alt, det er gratis!www.kunstkultursenteret.no  

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Produsent: Inge Bremnes / Edvard Michailoff Pettersen

Om kunstner / utøver / gruppe

Inge Bremnes har gått to år på LIPA (Paul Mccartney-skolen i Liverpool) og har en bachelor i utøvende populærmusikk fra Westerdahls OSLO ACT. Inge har levd som fulltids artist og låtskriver siden 2016, spilt konserter over det ganske land, og låtene hans har sammenlagt 6.000.000 avspillinger på spotify. Han fikk statens arbeidsstipend for yngre/nyetablerte kunstnere i 2017. 

Andreas Voie Juliebø utøvende trommeslager med bachelor i utøvende musikk fra LIPA, årsenhet i Kulturledelse fra OsloMet og påbegynnende master i Kulturstudier fra USN. Har vært fast trommeslager for Inge Bremnes siden 2013 og arbeidet freelance som trommeslager og turnéleder for en rekke artister og band som bl.a. BigBang, Kristian Kristensen, Freddy Kalas, Fay Wildhagen m.m. 

Øystein Myrvoll har tatt fæglærerutdanning i musikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø, samt en påfølgende Bachelor i musikkutøving ved Liverpool Institute for Perfroming Arts.
Øystein har spilt fast sammen med Inge Bremnes siden 2013, og har den siste tiden også fungert som kapellmester i prosjektet. I tillegg til å jobbe sammen med Inge har Øystein en bred musikalsk CV. Samisk musikk som en del av bandet til Slincraze, og den svenske/lulesamiske artisten Katarina Barruk. Albuminnspilling og konserter sammen med Lars Bremnes. Kapellmester i forbindelse med norges største pop-kor Kortado, i samarbeid med OMVR, Maria Mena, Daniela Ranthana, Bendik med fler.
Kristian Kristensen, Ella Marie Hætta Isaksen, Bilal Saab, Terje Nohr, Lukas Claude, NUK og Dissimilis er noen prosjekter hvor Øystein og har vært delaktig.

Andreas Lund Molde har en bachelor i utøvende musikk fra LIPA og jobber i dag fulltid som musiker med bredt virke innenfor livemusikk, produksjon og komposisjon/låtskriving. Han står som kapellmester for Lukas Claude og Ane.Fin og som teknisk ansvarlig for Sval, i tillegg til å ha jobbet med artister og prosjekter som Inge Bremnes, Kristian Kristensen, Freddy Kalas, Nora Konstanse, Kalandra, Maria Haukaas Mittet, popkoret Kortado (med Maria Mena, Silje Halstensen (Bendik), Daniela Rathana) m.fl. i tillegg til å ha komponert for DNB og Røyken barne- og ungdomsteater. 

Publikumskommentarer