Tilbake
Aggie Peterson/AF
David Gonzales/AF
David Gonzales/AF
David Gonzales/AF
David Gonzales/AF
David Gonzales/AF
David Gonzales/AF

Hva er lyd? Bestillingstilbud 3.-4. trinn

Velkommen til konsert,  fredag 23. oktober!

Grusomme lyder, vakre lyder, stillhet, støy.

Hva er egentlig lyd, og når blir lyd til musikk? 

Forestillingen er utformet i samarbeid med Vitensenteret i Tromsø. Den erfarne realfagspedagogen Astrid Wara formidler sin store kunnskap på engasjerende vis. Musikerne er forsøkskandidater for ulike lydeksperiment samtidig som de spiller flott musikk. Det blir lærerikt, spektakulært, spennende og morsomt.

Her blir det både flammer og smell, ulyder og vakker musikk.

Konserten finner sted på Kulturhuset - hovedscenen, etter gjeldende smittevernregler. Per dags dato er det plass til maks 200 per forestilling, etter gjeldende smittevernsregler. Dette kan endre seg fortløpende.


Lærerveiledning

Last ned:
Forslag til forarbeid

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Arktisk Filmharmoni / Nordnorsk vitensenter
  • I samarbeid med: Nordnorsk vitensenter 

Om kunstner / utøver / gruppe

Et godt stykke nord for polarsirkelen finner du verdens yngste og nordligste profesjonelle orkesterinstitusjon - Arktisk Filharmoni. 

Siden opprettelsen i 2009 har orkesteret blitt en av Nord-Norges største og mest aktive kulturinstitusjoner. Hvert år setter de opp ca. 150 opera- og konsertproduksjoner og veksler mellom ulike ensembleformater på fast basis. Det betyr at de i løpet av en sesong kan treffes i alt fra mindre kammergrupper via sinfonietta og kammerorkester til fullt symfoniorkester. De spiller fast i Bodø og Tromsø, men har hele Nord-Norge og nordområdene som sin hjemmebane.  

Publikumskommentarer