Tromsø kommune
Postadresse: Kultur og idrett,
Besøksadresse: Rådhuset, 9299 Tromsø
DANSEVERKSTED
Produksjonsliste
Program

DANSEVERKSTED

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Med utgangspunkt i kunstnerens fagfelt blir elevene utfordret til å være med på å skape dans igjennom ulike teknikker og danseformer. Igjennom lek og øvinger får elevene innsikt i hvordan prosessen fra én bevegelse til en hel koreografi blir til, og hvor samarbeid er et viktig fokus. Elevene får sammen med kunstneren skape danseuttrykk ut ifra egen fantasi eller tema, og som kombinert med musikk, lys og kostyme blir til deres helt egen lille produksjon. Resultatet kan bli en visning for andre elever og eventuelt foresatte.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • I samarbeid med: KULTA

Om kunstner / utøver / gruppe

Kulta er en felles plattform for skapende og utøvende kunstnere, et sted for undervisning og læring, et møtested for profesjonelle, for amatører, for generasjoner. Vi er et profesjonelt produksjonssted for forestillinger. Vi utvikler og forsker i nye sceneuttrykk. Vi lærer opp neste generasjon kunstnere og kulturarbeidere. Vi arbeider samvittighetsfullt lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Kulta har særlig kompetanse innenfor teater, sirkus, teknisk og produksjonsmessig gjennomføring, pedagogikk og kursvirksomhet. Vi leverer profesjonelle tjenester til et bredt felt innenfor kulturliv, institusjonsvesen, offentlig og privat næring.

Multimedia og vedlegg

Bilder

Dans Kulta
Scenekunst
Trinn: 4 - 4
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Ida Svendsen, Prosjektkoordinator dks, verksted.svendsen@kulta.noBente Reibo, Prosjektkoordinator dks, instruktørerreibo@kulta.no40615478
Programlengde
4- dagers verksted
Er workshop
Ja
Arrangører
Arrangert av:
Tromsø kommune