Tromsø kommune
Postadresse: Kultur og idrett,
Besøksadresse: Rådhuset, 9299 Tromsø
Kontaktperson:Nina Mathisen, 90075317, nina.mathisen@tromso.kommune.no, Torbjørn Ingvaldsen, 900 75317 (Kontor Rådhuset), torbjorn.ingvaldsen@tromso.kommune.no (Leder Den Kulturelle Skolesekkene i Tromsø)
Universet og livet (Anne Katrine Haugen og Hege Ho...
Produksjonsliste
Program

Universet og livet (Anne Katrine Haugen og Hege Holte Østbye)


I den kulturelle skolesekk prosjektet og forestillingen”Universet og livet” vil vi se på hvordan forskjellige elementer henger sammen med hverandre. Planetene i bane, sol og måne relatert til jorda, livet på jorda og menneskene her. Det gir rom for å skape avstand og nærhet, bevissthet til kreftene rundt oss i universet og mellom oss som mennesker. Vi vil se på det store universelle og det nære mellommenneskelige. Se hva jorda er en del av og gi rom for å sette pris på det nære.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Tromsø kommune
  • Kunstnere/grupper: Anne Katrine Haugen og Hege Holte Østbye
  • Idé/opplegg: ”Universet og livet” vil starte med ”The big bang”, elevene er tett sammen og skaper vibrasjoner som til slutt sprer dem ut og de lager baner med planeter og solsystem.Her er det kompakte planeter, vektløshet, raske meteorer, aliens og astronauter.I den neste bolken i forestillingen beveger vi oss ned på jorda, ser på forholdet mellom dag og natt og hva dette gjør med oss fysisk. Når det er etablert jobber vi med mellommenneskelige tema.

Om kunstner / utøver / gruppe


Medvirkende

Scenekunst / Dans
Trinn: 4 - 4
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Anne Katrine Haugen
Arena / rom
Gymsalen og klasserom
Kostymer/rekvisita
Tar med egne kostymer og rekvisitter
Arrangører
Arrangert av:
Tromsø kommune
Medvirkende
  • Anne Katrine Haugen (Kunstner)
  • Hege Holte Østbye (Kunstner)